Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/76/1008976/odeaanaude.eu/public_html/catalogaude2/includes/functions/database.php on line 19 Advertisement- Ode aan Aude

Advertisement
[linkssponsor]

Ode aan Aude

Les Quatre Châteaux de Lastours

Map
Click to enlarge

Strand van Gruissan-Plage

De Pyreneeën
 
De middeleeuwse stad Carcassone (La Cité)

Het departement de Aude in Zuid Frankrijk (Languedoc) is nog grotendeels ongerept en moet nog door veel Nederlandse en Belgische toeristen worden ontdekt. De Aude is echter één van de juwelen van Frankrijk. Het prachtige natuurschoon met de Pyreneeën in het zuiden, de stranden in het oosten, de Montagne Noire in het noorden en de vallei van de Minervois met de rivier de Aude in het midden en westen is slechts de achtergrond voor talloze historische bezienswaardigheden en uitstapjes. Het gebied leent zich uitstekend voor strandtoerisme, dagtochten langs Katharen kastelen en pittoreske dorpjes. Voor de echte mountainbikers, watersporters zoals raften een uitdaging en voor de wandelaars en klimmers een Walhalla! Er is voor elk wat wils. Het unieke van dit gebied is, dat het allemaal binnen uw bereik ligt, daarbij is de zon, de wijn, de Occitaanse gastvrijheid en de heerlijke keuken een fijne bijkomstigheid.

Naast de uitgebreide informatie die onze website over de Aude biedt willen wij u graag laten kennismaken met de mogelijkheden voor het plaatsen van advertenties, links vermeldingen van uw Huis, Vakantiewoning, Villa, Gîte, Bed & Breakfast, Chambres d'hôtes, Restaurant, Hotel  op onze website.
U kunt daarmee uw "bedrijf" onder de aandacht brengen en meer (naams-)bekendheid geven en tevens steunt u ons daarmee om de website verder uit te breiden! De advertentie kan direct worden door gelinkt naar uw eigen website. Bezoekers die op uw advertentie klikken komen automatisch op uw website terecht.

Adverteren

Advertentie 1:
een kleine advertentie op onze website --------- zoals bijv. rechts

Wij bieden de mogelijkheid een kleine advertentie over uw bedrijf op te laten nemen op deze website waarop u uw eigen bedrijf kunt presenteren. Daarbij kunt u gebruik maken van zowel tekst, links als foto's. Deze advertenties kunnen op alle pagina’s geplaatst worden, zolang er plaats voor is.

Tarief voor kleine advertentie*

1 x advertentie € 15,00 per jaar
2 x advertentie € 27,50 per jaar
3 x advertentie € 35,00 per jaar
of meerdere advertenties, prijs in nader overleg.

Advertentie 2:
een middelgrote advertentie op onze website -------- zoals hier onder

Wij bieden de mogelijkheid een middelgrote advertentie over uw bedrijf op te laten nemen op deze website waarop u uw eigen bedrijf kunt presenteren. Daarbij kunt u gebruik maken van zowel tekst, links als foto's. Deze advertenties kunnen op alle pagina’s geplaatst worden, zolang er plaats voor is.

Tarief voor middelgrote advertentie*

1 x advertentie € 22,50 per jaar
2 x advertentie € 42,50 per jaar
3 x advertentie € 60,00 per jaar
of meer aantal, prijs in nader overleg.

Corbières

A.O.P. Corbières

Advertentie 2 voorbeeld

 De Corbières is een van de wildste gebieden van Frankrijk met een van de laagste bevolkingsdichtheid. Het is schilderachtig met wijnbouwgebieden afgewisseld met garrigues en bergachtige landschap. Het ligt voornamelijk in het departement Aude en deels in het departement Pyrénées-Orientales. De rivier de Aude grenst aan de Corbières in het westen en noorden. In het zuiden grenst het aan de rivier de Agly en ten oosten aan de Middellandse Zee. De Corbières ontleent zijn naam aan een samensmelting van "cor" een pre-Keltische woord voor "rock" en "Berre" van de rivier de Berre, die door Durban loopt. Het oostelijk deel van de Corbières met zijn Etangs, grenst aan de de Middellandse Zee en wordt ook wel de Corbières Maritimes genoemd. Het heeft zijn eigen kenmerkende klimaat en de karakteristieke vegetatie bekend als thermomediterraan vegetatie...

 
Les Vignerons
de Camplong
 
 
Les Vignerons de Camplong - Camplong d’Aude
 
 
A.O.C. CorbièresAdvertentie 2 voorbeeld

250 hectare geclassificeerd tot 90% door de Appellation d’Origine Protégé Corbières, dit uitzonderlijke land dat geworteld ligt op de steenachtige klei-kalk bodems van de Alaric berg biedt een zuidelijke ligging op 60 tot 190 meter hoogte. De druivensoorten die uitsluitend bestaan uit 5 Mediterrane rassen, groeien beschut door de berg Alaric (610 meter), daardoor weinig wind en in de tegenovergestelde richting blokkeert het de vochtigheid direct afkomstig van de Middellandse Zee. De druivensoorten; CARIGNAN 35 %, SYRAH 30 %, GRENACHE 23 %, MOURVEDRE 8 %, CINSAULT 4 %. De gehele wijngaard is gecertificeerd met "TERRA VITIS", voor het milieuvriendelijk telen met traceerbaarheid van culturele praktijken gecontroleerd door een onafhankelijk instituut, die de kwaliteit van productiemethode en het respect voor het milieu garanderen...

 
Advertentie 3:
een grote advertentie op onze website: klik op de voorbeelden hieronder

Avertentie 3 voorbeeld
Avertentie 3 voorbeeld

Als u een hele pagina voor een jaar neemt, kunt u kiezen met of zonder beschikbaarheidkalender die u zelf online kunt bijwerken met een eigen inlogcode. Wij verzorgen de opmaak, u levert de tekst en enkele foto's, alles in overleg.

Tarief* - € 49.95 per jaar

Een combinatie van een aantal verschillende advertenties is ook mogelijk, voor een nadere toelichting kunt u ons bellen of mailen!

Doordat wij op speciaal op het Aude departement van Frankrijk zijn georiënteerd krijgen wij ook veel meer mensen die bewust zoeken in ons gebied naar een bestemming of bedrijf, daarbij is de prijs van adverteren beduidend goedkoper op jaarbasis dan bijv. op marktplaats of bij speurders...

Hoe kunt u meer bezoekers naar uw website genereren

Meer bezoekers naar uw website?

Is uw website vindbaar op het internet? Weet uw website voldoende bezoekers te genereren via diverse kanalen, zoals Google of andere zoekmachines? En wellicht belangrijker: weet uw website haar bezoekers aan zich te binden? De meeste mensen zullen deze vragen met een overtuigend 'nee' moeten beantwoorden. Spijtig, want de mogelijkheden om meer bezoekers naar uw website te trekken liggen in veel gevallen voor het oprapen.
Wij zullen u de uitgebreide technische verhandelingen hierover besparen, maar een van de effectieve facetten om meer bezoekers te trekken zijn o.a. het plaatsen van links, deze kunnen als linkje, bijv. - www.abreuvoir.eu - (waar u op moet klikken) geplaatst worden, ofwel in een advertentie vorm,  waarbij u kunt klikken of op een stuk tekst en/of plaatje, waarbij u rechtstreeks naar uw website wordt geleid, zoals in onze advertentie voorbeelden! Dit betekend o.a. dat uw website of advertentie veel vaker gevonden gaat worden en u een veel gerichter publiek zult trekken. Doordat de website eigenlijk puur op de Aude gericht is zal deze website heel gemakkelijker gevonden worden, door de vele gerelateerde woorden die de website bevat.

Geen stilzwijgende verlenging

Onze uitgebreide advertentie abonnementen werken niet op basis van stilzwijgende verlenging. Dit houdt in dat, wanneer de advertentieperiode (standaard één jaar) is afgelopen, een nieuw abonnement wordt aangeboden voor wederom een jaar. U zult dus voor het verlopen van het abonnementsjaar een nieuwe mail ontvangen voor het adverteren van het volgende jaar.

Opzegtermijn

Onze abonnementsvormen kennen geen opzegtermijn. U hoeft dus niet, wanneer u uw abonnement wilt beëindigen, bijvoorbeeld één of twee maanden voor het aflopen van uw abonnement op te zeggen. U kunt gedurende het gehele abonnementsjaar op ieder moment opzeggen. Dus ook bijvoorbeeld nog één dag voor het verlopen van het abonnement.

ADVERTEREN BIJ ODE AAN AUDE (COMPACT)

• 24 uur per dag, 7 dagen per week uw doelgroep bereiken.
• U heeft uw beschikbaarheidkalender (gratis) in eigen beheer; via uw persoonlijke login gegevens kunt u uw beschikbare/geboekte dagen het gehele jaar door direct aanpassen.
• U vermeldt in uw advertentie uw eigen website zodat bezoekers naar uw website kunnen gaan.
• Alle boekingen lopen direct via u; huurders nemen direct met u contact op.
• U hebt zelf contact met de huurder en betaalt Ode aan Aude dus geen commissie.
• Ode aan Aude maakt gebruik van Google maps zodat de meeste accommodaties direct geografisch zichtbaar zijn.
• U kunt uw advertentie ook (gratis) in het Engels opvoeren.
• Ode aan Aude draagt zorg voor een actieve marketing en aanmelding bij de belangrijkste zoekmachines.

Probeert u het eens, voor een jaar te adverteren, u heeft na 1 boeking uw advertentie er al uit, wij helpen u er graag mee om dit op te zetten en alles uiteraard in overleg!

info@odeaanaude.eu  -  info@odeaanaude.eu    -    +31 33 4953150


 Carcassonne, 'La Cité'

De Middeleeuwse stad van Carcassonne, 'La Cité'...

Abbaye de fontfroide

Abbaye de fontfroide

L'Abreuvoir  L'Abreuvoir - Bouilhonnac

L'Abreuvoir - Bouilhonnac

Advertentie 1 voorbeeld

6 Persoons vakantiehuis met privézwembad, Bouilhonnac, nabij Carcassonne (Zuid-Frankrijk)!


Restaurant La Table du Château

Restaurant La Table du Château - BizanetAdvertentie 1 voorbeeld

Het restaurant "La Table du château" is gelegen in het centrum van Bizanet in een gerestaureerde vleugel van de XIII e eeuw kasteel. Bizanet, de poort van de Corbières, is een charmant dorp, omringd door pijnbomen, een paar kilometer van Narbonne en vanuit Fontfroide, op de weg naar de Katharen kastelen. Patricia en Sophie heten u van harte welkom in de gezellige sfeer van hun restaurant met prachtige bogen, gedecoreerd met kleurrijke schilderijen, die charme en moderniteit combineren. Het ruime en schaduwrijke terras met het mediterrane karakter nodigt u uit om al fresco te genieten van de maaltijden tijdens de milde lange zomeravonden...


Hôtel d'Alibert

Hôtel d'Alibert - Caunes-MinervoisAdvertentie 1 voorbeeld

Hôtel d’Alibert : een mooi Renaissance gebouw met een zeer interessante kleine binnenbinnenplaats van 1560 dateert, ligt op een steenworp afstand van de beroemde Abdij van Caunes Minervois. Nu een klein hotel met een verassend goed restaurant en de charmante gastheren William en Frederic. De charme van het hotel is dat het geen overdreven luxe kamers heeft, maar de alles draait hier om de Renaissance sfeer. Echt een aanrader voor de mensen die weer helemaal terug willen naar het verleden....


Musée de Préhistoire de Tautavel

Musée de Préhistoire de Tautavel

Advertentie 1 voorbeeld

Tautavel (Pyrénées-Orientales) is een dorp in de Corbières dat tussen de bergen en de zee aan de voet van de Pyreneeën ligt. In 1971 kreeg Tautavel bekendheid door de ontdekking van de 450.000 jaar oude fossiele schedel van de Man van Tautavel. In het Europees Prehistorisch Centrum in Tautavel worden in het museum de overblijfselen getoond die behoren tot de best bewaarde in Europa. Dit is een geweldig hulpmiddel bij voorlichting aan het grote publiek over de wetenschappen die verbonden zijn met archeologie, en in het bijzonder over de prehistorie gedurende de periodes van het mediterrane quartair....


Les Calèches
de la Cité
de Carcassonne

Les Calèches de la Cité de Carcassonne

Advertentie 1 voorbeeld

Geschiedenis tour van de Cité. Uitgangspunt is de Porte Narbonnaise. U ontdekt een pittoreske route, het gehele afweersysteem van de Cité van Carcassonne, dat genoteerd staat als een World Heritage site: 52 torens - allemaal anders - wachttorens, poternes, 'Bretèche'en 'machicoulis' (defensieve constructies).... een verassende tour, met opmerkelijke commentaar, die u nog lang zult heugen....


Camping
Club les Mimosa's

Camping Club les Mimosa's - NarbonneAdvertentie 1 voorbeeld

In het het hart van het Regionaal natuurpark, tussen de stranden van Gruissan en het meer van Bages, op 6 km van Narbonne, biedt camping Les Mimosas u gegarandeerd een geslaagde vakantie. Een zwemcomplex van 2000 m2, talrijke sportieve activiteiten en animaties voor jong en oud. Wandelingen in vissersdorpen, in het naastgelegen regionale natuurpark, uitstapjes naar het land van de Katharen of de nabij gelegen stranden... u kiest in alle vrijheid wat u het beste ligt: sport, natuur of avontuur.....


Reviews
Languages
Dutch English
Manufacturer Info
Other products
Manufacturers
Quick Find
 
Category:

Manufacturer:


Use keywords to find the product you are looking for.
Advanced Search
Copyright © 2014 Ode aan Aude Powered by Arends Web Design